Begeleiding op maat

Het kopen of verkopen van een huis is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Deskundig advies is dan ook onontbeerlijk. Groenendael Makelaardij is bij uitstek in dit soort trajecten voor jou de juiste gesprekspartner en adviseur. Wij kennen de huizenmarkt in Woerden en omgeving als geen ander. Uiteraard maken wij ook gebruik van alle soorten mogelijke multi media platformen en krijgt jouw woning bij verkoop de juiste aandacht.

Taxatie onder NWWI

Je woning laten taxeren door onze gecertificeerde NRVT Register – Taxateur doen wij graag. Het is een specifiek kennisgebied en na ruim dertig jaar ervaring weten wij als geen ander waar we het over hebben. Dus als je je woning moet laten taxeren voor een hypotheekaanvraag, verbouwing waar je extra geld voor nodig hebt, of voor de aankoop van een nieuwe woning, je bent bij ons aan het juiste adres voor een taxatierapport.

Alleen gecertificeerde en geregistreerd makelaars / taxateurs die bovendien zijn aangesloten bij een branche-organisatie, mogen taxeren voor de Nationale Hypotheek Garantie. Ook banken en andere financiële instellingen scheiden op deze manier het kaf van het koren.