Groenendael Makelaardij doet meer voor u!

Als enige VBO makelaar in Woerden maakt Groenendael Makelaardij het onderscheid in de Woerdense Makelaardij. Alleen diegene die u zijn voorgegaan merkten het verschil.

Begeleiding op maat

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract of plaatsing op internet: Groenendael Makelaardij denkt met u mee.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Groenendael deeldiensten: u krijgt wat u vraagt en u betaalt alleen voor wat u krijgt.

Uw huis verkopen

Groenendael makelaardij beschikt over een groot bestand met woningzoekenden.
Uw woning krijgt volop de aandacht met behulp van en wordt onder andere op VBO.nlFunda.nl en gmwoerden.nl geplaatst.

Een huis kopen

Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning of de onderhandelingen met de verkoper: Groenendael Makelaardij staat u als aankoopmakelaar met raad en daad bij. Regels en wetgeving wijzigen continu: erfpacht, regels voor aanbouw? uw betrokken VBO-makelaar informeert u.

Taxatie onder NWWI

U wilt uw woning laten taxeren voor een hypotheekaanvraag of bij de aankoop van uw woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars/taxateurs, die bovendien zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, mogen taxeren voor Nationale Hypotheek Garantie. Ook banken en financiële instellingen scheiden op deze manier het kaf van het koren.

Ons team

Cees Kooijman
Cees Kooijman
Gecertificeerd REGISTER Makelaar/Taxateur

info@gmwoerden.nl
0348-416886 / 06-53554470