Gratis waardebepaling

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is uw huis nu waard? Onze makelaar komt langs en geeft graag een gratis indicatie van de huidige waarde van uw woning. Bent u van plan uw woning te verkopen? Wij adviseren u ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie.

aANVRAGEN


Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft onze makelaar een indicatie van de waarde van uw woning. Goed om te weten als u van plan bent om uw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.


Zo verloopt de gratis waardebepaling

01 Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

02 Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van uw woning en eventuele bijzonderheden.

03 Waardebepaling

Na enkele dagen ontvangt u terugkoppeling en de geschatte waarde van uw woning. Heeft u verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die wij bieden om uw woning optimaal te verkopen.

nU AANVRAGEN