De huidige situatie rondom het coronavirus heeft impact op iedereen.  Er moeten drastische maatregelen genomen worden om nieuwe besmettingen tegen te gaan. Gezondheid gaat voor alles!

Ook bij Groenendael Makelaardij B.V. hebben wij vanaf het begin de aanbevelingen en adviezen van de NVM en overheid/RIVM opgevolgd en zullen dat uiteraard blijven doen. Om onze opdrachtgevers en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

Wij wassen vaker onze handen, schudden helaas geen handen meer en houden gepaste afstand, minimaal 1,5 meter.

Kantoorbezoek: Afspraken op kantoor vinden alleen plaats in de grote spreekkamer met niet meer dan 2 klanten. Op kantoor is voldoende gelegenheid om handen te wassen en de spreekkamer inclusief gebruikte materialen worden gereinigd voor- en na de afspraak.

Bezichtigingen: voordat wij bezichtigingen inplannen zullen wij onze verkopers vooraf vragen of er griepverschijnselen zijn bij de bewoners. Verkopers zijn altijd afwezig tijdens bezichtigingen, de bezichtiging vindt plaats met alleen de makelaar en maximaal 2 kijkers. De makelaar schudt geen handen en zal te allen tijde een veilige afstand houden met de kijker.

Bij taxaties en verkoopgesprekken: gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM kunnen taxaties en verkoopgesprekken doorgaan, maar als u enige klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten en/of niezen en twijfelt of u besmet bent, verzoeken we u vriendelijk de afspraak te verplaatsen. Ook bij deze afspraken nemen wij gepaste afstand. Alles wat digitaal of telefonisch kan, doen wij ook op deze wijze. Dit, om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken.

Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten en onze medewerkers maar ook het continueren en op peil houden van onze dienstverlening.

Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen bij te kunnen dragen aan het inperken van het Corona virus en danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groenendael Makelaardij B.V.