Wijnant Nuijenstraat 9, Woerden

Wijnant Nuijenstraat 9, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 330.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

In de Schilderswijk een nette en ruime eengezinswoning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning heeft een woonoppervlakte van 101m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 215 m2. , De woning heeft een doorzon woonkamer, gesloten keuken. Verder drie slaapkamers met een inpandige badkamer op de eerste verdieping en met een vaste trap naar een ruime zolderverdieping. De achtertuin is gelegen op het zuiden.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de wijk zoals de supermarkt, scholen bushalte en de verenigingshaven.

Bijzonderheden

In 2018 is de combi-ketel geïnstalleerd
In 2015 is de buitenzijde geschilderd

• De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.
Het Corona virus zet de makelaardij op zijn kop.

De informatie omtrent het virus volgen wij op de voet.
In dit kader, bieden wij u een innovatie waar u wat aan heeft. Vanaf nu kunt u samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij B.V. digitaal door een object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u een woning van ons ziet, belt u ons en vraagt om een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.
In overleg met de makelaar, bezichtigt u de woning op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U loopt geen risico op verspreiding van het Corona virus.
U krijgt een beter beeld van de woning dan met foto’s en plattegronden alleen.
U kunt de woning eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3443 JA
Bouwjaar
1966
Gebruiks opp. wonen
101 m²
Inhoud
462 m³
Perceel oppervlakte
215 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
22 m²
Externe bergruimten
6 m²
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Balkon
Nee
Garage
Ja
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht