Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Tweekamer appartement gelegen aan de rand van het centrum van Woerden in het Singelkwartier. Het station van Woerden ligt op enkele fietsminuten afstand van dit fraaie appartement. Op de begane grond van het moderne appartementen complex bevindt zich de entree met intercominstallatie, brievenbussen, de lift en de trapopgang. Bij het appartement behoort een balkon van ruim 9 m2, wat gelegen is op het zuidoosten. Een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een ruime berging.

Indeling

Entree, hal met de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal toegang tot de inpandige berging, de toiletruimte en de bijna vierkante woonkamer met aansluitende de half open inbouwkeuken. De woonkamer biedt veel ruimte en lichtinval door de raampartijen. Er zijn openslaande deuren naar het balkon van ruim 9 m² welke gelegen is op het zuidoosten. De halfopen inbouwkeuken heeft ook toegang tot het balkon en is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, oven, afzuigkap en elektrisch kookplaat. Vanuit de woonkamer toegang tot slaapkamer. De badkamer is bereikbaar via de slaapkamer.

- Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, WRO
- De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel.
- Het appartement complex wordt verlicht inclusief buitenruimte, parkeerplaatsen en wagenloods door ledverlichting.
- Eigen parkeerplaats en een berging
- Enkele parkeerplaatsen voor gasten.
- De algemene ruimte en de ruiten aan de buitenzijde worden periodiek schoongemaakt.
- De inpandige berging is voorzien van apparatuur waaronder; de aansluitpunten voor de wasmachine en de droger, een grote boiler, de mechanische ventilatie, de WKO Nibe ( warmte en koude opslag).

Balkons

Een ruim balkon met toegangsdeuren vanaf de woonkamer en de keuken. Ook in de woonkamer zijn twee Franse balkons. De ramen en deuren zijn draai- kiepbaar.

Bijzonderheden

(WKO)
Warmte-en koudeopslag (WKO) is een duurzame en betrouwbare methode om uw pand te verwarmen en te koelen met warmte of koude die tijdelijk is opgeslagen in de bodem. Daarmee bespaart u op energie en CO2-uitstoot.

Wat is WKO?
Een WKO-installatie verwarmt en koelt gebouwen door middel van bodemenergie: het grootschalig opslaan van warmte en koude in water diep onder de grond. In de zomer wordt koud water uit de bodem gehaald en via een warmtewisselaar ingezet om uw gebouw te koelen. Tegelijkertijd wordt de warmte uit uw gebouw afgevoerd en in de bodem opgeslagen voor gebruik in de winter. Met behulp van een warmtepomp wordt het water in de winter vervolgens op de ideale temperatuur gebracht.

Waarom een WKO systeem?
In het Klimaatakkoord is vastgelegd dat de CO2-uitstoot in Nederland per 2030 met 49% verminderd moet zijn ten opzichte van 1990. Hoewel de investeringskosten van warmte-koudeopslag aanvankelijk hoger lijken, helpt direct bij het verduurzamen van het gebouw en bij het besparen van energiekosten en CO2-uitstoot. Daarnaast is het een effectieve, betrouwbare en duurzame manier om uw gebouw comfortabel te koelen of verwarmen.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten naar de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, het centrum met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Postcode
3442 AR
Bouwjaar
2012
Gebruiks opp. wonen
75 m²
Inhoud
245 m³
Gebouwgebonden buitenruimten
10 m²
Externe bergruimten
10 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht