Rietveld 33-A, Woerden

Rietveld 33-A, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vaste prijs:
€ 289.000,- v.o.n.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Op een schitterende locatie tussen Woerden en Bodegraven deze fraaie bouwkavel met bouwplan en goedgekeurde bouwvergunning, direct gelegen aan de Oude Rijn met insteekhaven en tuin op het zuiden.

Op deze locatie mag gebouw worden deze vrijstaande woning met een vrijstaande berging. De vrijstaande woning staat dan tussen het water en het groen. De architect heeft het ontwerp met zorg ontworpen en met een eigen karakter. Comfort en duurzaamheid staan voorop.

Hart van de woning
In het ontwerp is de keuken en woonkamer het kloppend hart van deze vrijstaande woning. De keuken is niet alleen de plek waar u kookt en eet. Het is de plek waar iedereen samenkomt en waar mensen tijd met elkaar doorbrengen.

Zicht op het water
Vanuit de keuken en de woonkamer kunt u uw sloep in de insteekhaven zien liggen. Wat een luxe.
Op elk moment kunt u beslissen het water op te gaan.

Op een mooie zomeravond nog even varen, ‘s morgenvroeg bij zonsopkomst als eerste op het water? Het is allemaal mogelijk, genieten is zo dichtbij. Het word een prachtige vrijstaande woning met zicht op de Oude Rijn én uw sloep.

De prijs is:
de grond en exclusief de bouwkosten.

Kadastrale gegevens Rietveld B: 1033 en 1034 samen 3 are en 30 ca

Indeling

Voor de indeling verwijzen wij u naar de tekeningen. Uiteraard is de indeling vrij indeelbaar.

Bijzonderheden

Natuur, onderwijs & ontspanning

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude rijn is Woerden. Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend en ligt op fietsafstand van uw woning.

Bruisende gemeenschap
In het sfeervolle Woerden met deels beschermd stadsgezicht voelt u zich vast en zeker helemaal thuis. Uiteenlopende evenementen creëren een bruisende gemeenschap. Verder zijn er hockey-, tennis-, voetbal- en andere sportverenigingen.
Even ontspannen op de golfbaan? Binnen vijftien autominuten kunt u afslaan op één van de twee golfclubs die in de directe omgeving liggen. Zoekt u gewoon rust? Mooi, de natuur is overal rondom Woerden.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Onderwijs
Voor kinderen vormt Woerden een fantastische plek om op te groeien. Er is ruimte om te spelen en ontdekken. Bovendien kent Woerden goede scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Van VMBO tot Gymnasium. Utrecht, Amsterdam en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. Naast een NS-station zijn de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam en Rotterdam dichtbij.

Randstad, horeca en beleving

Randstad
Vanuit uw garage duurt het ongeveer 20 minuten voordat u in Utrecht bent. Aangezien het slechts 20 kilometer is tot hartje centrum kunt u op een mooie dag ook de fiets nemen. Amsterdam is met een kleine 40 kilometer en 35 autominuten niet veel verder.
Rotterdam is bijna precies dezelfde afstand en bereikt u ook binnen een half uur met de auto.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeiemarkt tot vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Levendig en uitnodigend

Woerden kent een gezellig uitgaansleven. De dorpse gezelligheid en sfeervolle uitstraling maakt de stad een geliefde plek voor bewoners en bezoekers. Met drukbezochte cafés, bruisende evenementen, bowlingbaan, bioscoop en theater 'Het Klooster' heeft Woerden een aantrekkelijk aanbod om uit te gaan. Cafés en terrassen zijn overal in het centrum te vinden. Al vroeg in de avond kun je terecht bij diverse gezellige cafés.
Op het kerkplein vind je de Pomier, met een prachtig overdekt terras. Hier kun je ook je eigen lunch meenemen! Even rustiger zitten? Dan ben je bij Breuren of Van Rossum in het stadshotel op het goede adres. Bij de meeste cafés kun je ook een stadshap eten!
Bij Viviamo, tegenover het stadshotel, komt u in Italiaanse sferen. Hier serveert men alleen het allerbeste wat Italië te bieden heeft. Een kleine greep uit het diverse aanbod want in en rondom het Kerkplein en het centrum vind je nog veel meer gezellige cafés en mooie restaurants waar je heerlijk kunt happen en sappen.

Culinaire belevenis. aan de rand van het centrum vind je de Dukdalf en De Markies. Hoogstaand culinair genieten, daarvoor staan deze restaurants garant. Markant genieten op één van de mooiste plekjes in het Groene Hart, in het pittoreske dorpje Linschoten zitten twee vooraanstaande restaurants. Bij Mette is een sfeervol restaurant, bekroond met een BIB Gourmand. Restaurant De Burgemeester heeft zelfs een Michelinster gekregen.

Struin over de boerenmarkten. Van oudsher brengen boerenfamilies hun verse producten naar Woerden. Deze traditie is nog steeds te beleven in de historische kern van de stad. Dankzij de innige band met het platteland vind je op de gezellige boerenmarkten een veelzijdigheid aan verse streekproducten. Het hele jaar door vind je elke zaterdag op het Kerkplein de enige, echte Boerenstreekmarkt in Woerden met verse streekproducten uit het Groene Hart van Holland. Elke 2de Zaterdag van de maand vind je nog meer streekproducten op de Grote Boerenstreekmarkt. van april t/m augustus is er een Boerenkaasmarkt te vinden in Woerden, waar echte boerenkaas wordt verhandeld. De historische kaashandel wordt zichtbaar gemaakt in een tableau vivant. Ontdek de ambachtelijke markt, proef de frisheid van het land in de kazen en ontdek de historie van het kaasmaken.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij
Bestemming: wonen

Kadastrale gegevens Rietveld B: 1033 en 1034 samen 3 are en 30 ca

Kenmerken

Postcode
3443 XA
Perceel oppervlakte
330 m²
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Ja
Terug naar overzicht