Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Een vrijstaande woning met veel privacy, ruim wonen en werken in het Groene Hart van de randstad? Deze onder architectuur gebouwde en perfect onderhouden VRIJSTAANDE VILLA staat aan de rand van de bebouwde kom en is dichtbij gelegen aan open vaarwater. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefs 290 m², verwarmd buitenzwembad, een ruime garage en een berging. De villa staat op een perceel grond van 3.752 m² en beschikt over een royale woonkamer, woonkeuken, telt vijf slaapkamers, twee badkamers, werkkamer en een ruime prefab kelder. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat het vaarwater verbindingen heeft naar Utrecht, Leiden en Amsterdam.

IIndeling

Via een eigen toegangsbrug met een toegangshek en parkeerplaatsen naar de in 2003 gebouwde en perfect onderhouden villa. Entree, royale hal met enkele ronde hoeken en vide, meterkast, toiletruimte en garderobe. Aan de oostzijde van de hal is de lichte, werkkamer gesitueerd. Aansluitend aan de werkkamer is de rechthoekige woonkeuken. Vanuit de hal is de toegangsdeur naar de ruime woonkamer die voorzien is van een gas openhaard en vijf ( dubbele ) openslaande toegangsdeuren naar de veranda en het terras. Vanuit de woonkamer is er een rijk uitzicht op de voor- zij- en achtertuin en via de schuifdeuren is er de toegang naar de rechthoekige woonkeuken. De woonkeuken heeft een dubbele openslaande toegangsdeur naar de achtertuin en het zwembad en is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken met kookeiland. In deze woonkeuken ontbreekt het aan niets en alle apparatuur is van het fabricaat Miele en Gagganau. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met een toegangsdeur naar de achtertuin en daar weer aansluitend de geheel geïsoleerde garage. Achterin de garage is een vaste houten trap naar de beloopbare bergzolder. Ook de prefab kelder is bereikbaar via de woonkeuken.

In januari/februari 2023 worden er 60 (zestig) zonnepanelen geïnstalleerd in de uiterste hoek van het grasveld naast de vrijstaande woning. De woning wordt gasloos dan opgeleverd. In de woonkamer wordt een vloerverwarming installatie geïnstalleerd met een nieuwe vloerafwerking van pvc.

Keuken apparatuur: twee koelkasten, magnetron, elektrische oven. De vaatwasser, inductie kookplaat en de afzuigkap zijn van (2016).
Houtenvloer: woonkamer (nadat de vloerverwarmingsinstallatie in aangebracht wordt de vloerafwerking van p.v.c.
Pvc vloer: werkkamer.
Gas openhaard: woonkamer
Uitstortgootsteen, wasmachine en droger aansluiting: bijkeuken.
Prefab kelder: 6,80 x 3,20 mtr
Tegelvloer: woonkeuken, hal, bijkeuken en garage.
Vloerverwarming: hal, woonkeuken en bijkeuken.
Toiletruimte: wandcloset en fontein (2020)
Onderheide veranda: buiten hout openhaard, tv aansluiting en drie verwarmingsheaters.
Zwembad: afmeting 10 x 5 meter verwarmend door lucht-warmte pomp en in combinatie met zonnepanelen. (Eind 2022 wordt er een nieuw roldek op het zwembad aangebracht.)

1e verdieping


Via de hardhouten, rondlopende trap met transparant verlichting, naar de eerste verdieping . Overloop met een vide welke voorzien is van een beloopbare glasplaat. Vanaf de overloop toegang naar de toiletruimte (2020) met aangrenzende trapkast en twee toegangsdeuren naar het balkon aan de voorzijde. Aan de voorzijde van de villa is de eerste slaapkamer van 11 m², voorzien van vaste inbouwkasten. De master bedroom van 21 m² is aan de achterzijde gelegen en heeft aansluitend een garderobe kamer met inbouwkasten en twee toegangsdeuren naar het op het zuiden gelegen balkon. Ook is er een rechtstreekse toegangsdeur naar de in 2020 gerenoveerde badkamer. Verder is er een derde slaapkamer aan de achterzijde van 19 m².

Badkamer: inloopdouche met twee regendouches, twee wastafelmeubels, kunststof ligbad, handdoek-radiator en vloerverwarming (2020)
Toiletruimte: wandcloset en fontein (2020)
Houten vloer: overloop, slaapkamers
Tegelvloer: badkamer en toilet (2020)
Glazenvloer: vide
Airconditioned: twee slaapkamers aan de zuidzijde

2e verdieping

Via de hardhouten rondlopende trap met transparant verlichting naar de tweede verdiening. De kapconstructie in het midden van deze verdieping is plat en voorzien van een grote lichtkoepel. Vanaf de overloop toegang naar beide slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van drie dakramen en het schuine gedeelte is afgetimmerd met schuifdeuren voor bergruimte.

Badkamer: inloopdouche, wastafel, wandcloset, handdoek-radiator en vloerverwarming
houtenvloer: overloop en de slaapkamers
Tegelvloer: badkamer
Technische ruimte: centrale verwarmingsketel en indirect gestookte boiler
Airconditioned: twee slaapkamers. (In 2023 worden er 2 (twee) nieuwe airco’s geïnstalleerd)

Tuinen

Deze villa staat op een ruime kavel grond met verwarmd zwembad, garage, berging en tuin aan de voor- zij- en achterzijde.
Aan de westzijde is een groot grasveld wat ideaal is voor balspelen. Op dit gedeelte zijn al palen aangebracht om een tweede toegangsbrug te realiseren en is er de mogelijkheid om nog een bijgebouw van 100 m² te realiseren voor een tweede bewoning, atelier- of werkruimte.

De tuin is aan twee zijdes voorzien van water. De beschoeiing hiervan is 18 jaar geleden aangebracht.

Direct achter de villa is het buiten zwembad gesitueerd van 10.00 x 5.00 meter. Het zwembad wordt verwarmd door een lucht-warmtepomp in combinatie met twaalf (12) stuks zonnepanelen. In de houten, geïsoleerde, vrijstaande berging is een toilet, zwembad techniek, boiler, binnen- en buitendouche geïnstalleerd. Er wordt in 2022 een nieuw roldek op het zwembad aangebracht.

De onderheide veranda is vanuit de woonkamer en woonkeuken goed bereikbaar en bied veel mogelijkheden. Eén gedeelte is met harmonica van glas afsluitbaar om buiten te vertoeven als het weer iets minder is. De verwarmingslampen en de hout openhaard zorgen voor een goede temperatuur bij koele avonden.
In de tuin zijn diverse terrassen gesitueerd om in- of uit de zon te vertoeven.

Aan de overzijde van de weg is er een aanlegsteiger voor een sloep. Dit vaarwater is rechtstreeks verbonden met de rivier "De Oude Rijn".

Balkons

Vanaf de overloop aan de voorzijde is het balkon bereikbaar. Ook is er een balkon aan de achterzijde. Het balkon is bereikbaar via twee opslaande deuren van de gaderobe kamer.

Bijzonderheden

- In januari/februari 2023 worden er zestig (60) zonnepanelen geïnstalleerd in de uiterste hoek van het grasveldje naast de
woning.
- De woning wordt gas-loos opgeleverd.
- In de woonkamer wordt een nieuwe vloerverwarming installatie geïnstalleerd met een nieuwe vloerafwerking (pvc).
- Er worden twee (2) nieuwe airco’s geïnstalleerd op de zolderverdieping
- Er wordt een nieuw roldek op het zwembad aangebracht
Na het aanbrengen en installeren zal de woning minimaal 80% minder energiekosten hebben en is de woning weer voorbereid op de toekomst.

- Schotel antenne met 4-G kaartje is op de woning geïnstalleerd
- Glasvezel kabel zal, volgens de planning, in 2022 / 2023 worden aangelegd
- Camera's rondom de villa (2021)
- Kavel: Woerden, sectie E nr. 2697
- Bestemming: B en A-L agrarische landschappelijke waarden
- Nabij het Linschoten-bos en de afslag van Rijksweg A12 en op minder dan één kilometer afstand van het station.

De omgeving is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar.
Gesitueerd op korte fietsafstand van het centrum van Woerden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 2 minuten op de A12, in circa 12 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.
Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.
Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Kenmerken

Postcode
3446 CC
Bouwjaar
2003
Gebruiks opp. wonen
290 m²
Inhoud
1251 m³
Perceel oppervlakte
3752 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
62 m²
Overige inpandige ruimten
60 m²
Externe bergruimten
21 m²
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Balkon
Ja
Garage
Ja
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht