Oostsingel 11, Woerden

Oostsingel 11, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 1.460.000,- k.k.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Op een unieke, maar vooral rustige locatie in het hart van Woerden, direct gelegen aan de Singel en met uitzicht naar het Brediuspark. De "dubbele" vrijstaande woning geeft u veel ruimte, privacy en is dichtbij het station en het geliefde Brediuspark gelegen. De goed onderhouden woning heeft een totale woonoppervlakte van 212 m², met een nette en diepe aangelegde achtertuin. Het object staat op twee kadastrale percelen met een totale oppervlakte van 938 m² en beschikt over twee woonkamers, eetkeuken, kantoor, zes slaapkamers, twee badkamers en twee kelders. Niet onbelangrijk om te vermelden dat de Singel openvaarwater is met rechtstreekse vaarverbindingen naar onder andere Leiden, Vinkeveen en Amsterdam. De woning is ook uitermate geschikt voor kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Indeling

Oostsingel 11
Entree hal, meterkast, toiletruimte, kelderdeur en trap naar de verdieping, Vanuit de hal is een toegangsdeur naar de L-vormige woonkamer. De woonkamer geeft een vrij op de voor- en achtertuin. De aan de achterzijde gelegen eetkamer heeft een toegangsdeur naar de diepe achtertuin die rechtstreeks verbind aan de Singel. Aansluitend aan de keuken is de hobbyruimte (voorheen garage)

Oostsingel 12
Entree hal, meterkast, toiletruimte, kelderdeur en trap naar de verdieping. Vanuit de hal is een toegangsdeur naar de vierkante woonkamer. Ook deze woonkamer geeft een vrij op de voor- en achtertuin. De aan de achterzijde gelegen keuken heeft een toegangsdeur naar de diepe achtertuin die rechtstreeks verbind aan de Singel.

1e verdieping

Oostsingel 11
Via de trap naar de overloop met vlizotrap. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers met inbouwkast en toegangsdeur naar het balkon. De derde slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast en badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De grote slaapkamer heeft uitzicht aan de voor- en achterzijde en is voorzien van inbouwkasten, toilet en wastafel.

Oostsingel 12
Via de trap naar de overloop met vlizotrap. Aan de voorzijde is een slaapkamer met inbouwkast en toegangsdeur naar het balkon. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde met inbouwkast en toegangsdeur naar het balkon. Er is op deze verdieping een kleine douchruimte.

2e verdieping

Oostsingel 11
Via de vlizotrap naar de grote, hoge zolderverdieping.

Oostsingel 12
Via de vlizotrap naar de grote, hoge zolderverdieping.

Tuinen

Dit object heeft een diepe achtertuin van ruim 450 m² die rechtstreeks verbonden is met de Singel. De beschoeiing, langs de Singel, is recentelijk vervangen.
In de achtertuin staat een royale, ovale berging met een rietenkap.

Balkons

Oostsingel 11
Klein balkon aan de voorzijde met toegangsdeuren naar twee slaapkamers.

Oostsingel 12
Klein balkon aan de zijkant met toegangsdeuren naar twee slaapkamers.

Bijzonderheden

Oostsingel 12
in 2019 zijn de zinken dakgoten vernieuw.
in 2018 is de woning aan de buitenzijde geschilderd
in 2002 is de centrale verwarmingsketel vernieuwd Oostsingel 12

Oostsingel 11
in 2018 is de woning aan de buitenzijde geschilderd
in 2019 is de centrale verwarmingsketel vernieuwd Oostsingel 11

Beide woningen zijn gemetseld in "Deltrap" verband.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).

Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3441 GC
Bouwjaar
1955
Gebruiks opp. wonen
212 m²
Inhoud
939 m³
Perceel oppervlakte
936 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
6 m²
Overige inpandige ruimten
52 m²
Externe bergruimten
38 m²
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht