Kromwijkerdijk 115, Woerden

Kromwijkerdijk 115, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 375.000,- k.k.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Net buiten de bebouwde kom, staat deze landelijk gelegen slecht onderhouden VRIJSTAANDE WONING met schuren, erf van ca. 20 x 38 mtr (ca 750 m²).
De woning is gelegen en op korte afstand van de Rijksweg A12 scholen, het centrum en het Linschotenbos. Een ideale plek om te wonen te werken en bied veel mogelijkheden voor uw hobby's.

De bestaande woning wordt verkocht met een bouwontwerp voor het bouwen van een vrijstaande woning. U koopt de grond, de bestaande opstal en het bouwplan en vraagt zelf de bouwvergunning aan. De impressie foto geeft aan wat u hier kunt bouwen.

De woning met bijgebouwen verkeren in matige tot slechte staat.

In overleg met een Woerdense architekt is er een bouwplan ontwikkeld geheel passend is in het bestemmingsplan. De indeling van de vrijstaande woning kan geheel in overleg met de koper plaatsvinden.

Volop recreatie, zoals fietsen door de het Linschotenbos en vaarwater voor de deur, maar ook afreizen naar de pittoreske dorpen in de regio met een diversiteit aan restaurant en de golfbaan in Wilnis en winkelen in het stadshart van Woerden. Kortom, een prima balans tussen de bereikbaarheid, het centrum van het land, met dagelijkse voorzieningen in de omgeving zoals: winkels, scholen, zwembad en sportvelden. Ruimte en rust.

Bijzonderheden

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 50.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan het gymnasium, een streekziekenhuis, veel uiteenlopende sportverenigingen en een uiteenlopend aanbod van winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Het oude centrum met al zijn monumentale panden, het stadsplein, warme bakkers, ambachtelijke slager, cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak en met een goede bereikbaarheid naar het station met rechtstreekse trein verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden.
Met de auto is Woerden uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A12 en A2.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Postcode
3448 HW
Bouwjaar
1930
Gebruiks opp. wonen
100 m²
Inhoud
400 m³
Perceel oppervlakte
750 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
22 m²
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Balkon
Nee
Garage
Ja
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht