Hogewoerd 1-F, Woerden

Hogewoerd 1-F, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 695.000,- k.k.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Wonen in het hart van het centrum van Woerden!! In dit kleinschalig appartementencomplex van slechts vijf appartementen en met een indrukwekkend uitzicht op "Het Stadsplein". Het goed onderhouden vier-kamer APPARTEMENT heeft een woonoppervlakte van 143m² en met een totale lengte van 22 meter. Er is een sfeervolle ruime woonkamer met half open inbouwkeuken van 72 m², telt drie slaapkamers, toiletruimte en een nette ingerichte badkamer. Verder is er gezamenlijke inpandige fietsenberging en een personenlift naar alle verdiepingen.


Indeling

Het royale appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is te bereiken via een fraai afgewerkt trappenhuis met aan het eind van de hal de lift.
Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte, glazen wand met een dubbele toegangsdeur naar de royale woonkamer met halfopen keuken. De lichte inbouwkeuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, oven, inductie koopplaat en afzuigkap. Verder is er een licht, betegelde badkamer met een kunststof ligbad, dubbele wastafel, wandcloset en douchruimte. Aan de voorzijde van het appartement zijn de drie slaapkamers gesitueerd. De grote slaapkamer van 16m² heeft aansluitend met een inloopkast met inbouwkasten. De vloer is geheel voorzien van een grote tegels met vloerverwarming.

Bijzonderheden

De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en voorzien van isolerende beglazing HR ++
Woonoppervlakte van 143 m²
Slaapkamers van respectievelijk 10,6, 9,1 en 16,3 m²
Handdoekradiator in de badkamer
Toiletruimte is voorzien van wandcloset en fontein.
Vloerverwarming: in het gehele appartement
Het appartementen gebouw is in 2015 aan de buitenzijde geschilderd.
De ramen in de woonkamer en alle slaapkamers zijn draai- kiepraam.
De vensterbanken in de woonkamer zijn extra breed en uitstekend geschikt om er in te zitten.
Wasmachine en droger aansluiting in de technische ruimte.
Parkeren: in de parkeergarage voor € 16,00 per maand
Service kosten: € 280,00 per maand.

Bij traditionele bezichtigingen zijn de volgende regels van toepassing:
a. groepen niet groter dan 3 personen inclusief de makelaar.
b. schud geen handen;
c. houd minimaal 1,5 meter afstand.
d. het dragen van een mondkapje is vanzelfsprekend.

ALTERNATIEVE BEZICHTINGEN:
In dit kader, bieden wij u een innovatie waar u wat aan heeft. U kunt samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij B.V. digitaal door het object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u een object van ons op Funda ziet, belt u ons en vraagt om een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.

In overleg met de makelaar, bezichtigt u de woning op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U loopt geen risico op verspreiding van het corona virus.
U krijgt een beter beeld van de woning dan met foto’s en plattegronden alleen.
U kunt de woning eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.Kenmerken

Postcode
3441 BE
Bouwjaar
2006
Gebruiks opp. wonen
142 m²
Inhoud
468 m³
Externe bergruimten
14 m²
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Nee
Terug naar overzicht