Hazelaarstraat 8-I, Woerden

Hazelaarstraat 8-I, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 240.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Verrassende 5-kamer maisonnettewoning met groot dakterras op de eerste woonverdieping. De maisonnettewoning is voorzien van een doorzon woonkamer, halfopen inbouwkeuken en telt vier slaapkamers en een inpandige badkamer. Deze woning maakt deel uit van een kleinschalig complex van winkels en soortgelijke woningen en is gelegen in de nabijheid van het centrum, kinderspeelveld, scholen en sportvelden.

Indeling

Gezamenlijke entreedeur (met één andere woning) naar de eerste verdieping.

1e verdieping

Entree, hal, toiletruimte, doorzon doorzonwoonkamer, halfopen L-vormige inbouwkeuken, De inbouwkeuken is voorzien van een combimagnetron, gaskookplaat, koelkast, vriezer wasmachine en afzuigkap. Vanuit de keuken de toegangsdeur naar het op het zuidwesten gelegen dakterras. De vloer van deze verdieping is voorzien van laminaat.

2e verdieping

Tweede woonverdieping met overloop, trapopgang, drie slaapkamers, licht betegelde badkamer voorzien van een bad en wastafel. De vloer van deze verdieping is, behoudens de badkamer, en één slaapkamer voorzien van laminaat.

Overige verdiepingen

Via een vaste trap naar de derde woonverdieping. Op deze verdieping een ruime kamer (vierde slaapkamer) met dakvenster en bergruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook de centrale verwarmingsketel (2006).

Balkons

Groot dakterras op de eerste verdieping. Dit dakterras is gelegen op het zuidwesten. De dakbedekking is in 2019 geheel vernieuwd.

Bijzonderheden

In de directe omgeving een klein parkje met speeltoestellen.
In 2010 is de dakbedekking vervangen / vernieuwd van beide dakkapellen.
In 2019 is de bitumineuze dakbedekking vervangen/ vernieuwd van het dakterras.
Alle ruiten, behalve twee ruiten op de tweede verdieping, zijn voorzien van isolerende beglazing.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 9 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).

Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3442 EN
Bouwjaar
1965
Gebruiks opp. wonen
97 m²
Inhoud
316 m³
Gebouwgebonden buitenruimten
32 m²
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Ja
Terug naar overzicht