Hazelaarstraat 2-I, Woerden

Hazelaarstraat 2-I, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vaste prijs:
€ 185.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Beleggers opgelet.

Ruime maisonnette woning met dakterras op de 1e verdieping. De woning is recentelijk geheel verbouwd in twee appartementen. Beide appartementen zijn voorzien woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Het appartement op de 1e verdieping heeft toegang naar het ruim dakterras.

Het appartement op de 2e verdieping heeft extra een grote bergzolder welke bereikbaar is via een vaste trap. De woning is gelegen boven een kleinschalig complex van winkels, restaurant en soortgelijke woningen In de nabijheid van het centrum, scholen en sportvelden.

Indeling

Indeling:Begane grond: gezamenlijke trapopgang,

1e verdieping

Entree, gezamenlijke hal naar beide appartementen. Woonslaapkamer, eetkeuken met nieuw keukenblok voorzien van afzuigkap, badkamer met inloopdouche, wastafel, wandcloset en wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar het ruime dakterras.

2e verdieping

Gang, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en inpandige badkamer met inloopdouche wandcloset, wasmachine aansluiting en wastafel. Vanaf de gang een vaste trap naar de 3e verdieping.

Overige verdiepingen

Grote zolder met nieuwe centrale verwarmingsketel en ruime hobbyruimte met dakvenster

Balkons

Ruim dakterras aan de achterzijde.

Bijzonderheden

Dakbedekking vervangen van het terras (2001)
Ruim dakterras aan de achterzijde.
De woning is geheel gerenoveerd
Nieuwe centrale verwarmingsketel 2016
Nieuw sanitiar en tegels
Nieuwe keukens.
Schilderwerk binnenzijde.
Vernieuwde plafonds

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 50.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan het gymnasium, een streekziekenhuis, veel uiteenlopende sportverenigingen en een uiteenlopend aanbod van winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Het oude centrum met al zijn monumentale panden, het stadsplein, warme bakkers, ambachtelijke slager, cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak en met een goede bereikbaarheid naar het station met rechtstreekse trein verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden.
Met de auto is Woerden uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A12 en A2.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Kenmerken

Postcode
3442 EN
Bouwjaar
1963
Gebruiks opp. wonen
72 m²
Inhoud
240 m³
Gebouwgebonden buitenruimten
12 m²
Overige inpandige ruimten
15 m²
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Ja
Terug naar overzicht