Havenstraat 16-en 16a, Woerden

Havenstraat 16-en 16a, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 340.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Havenstraat 16: gelegen in het hartje van het oude centrum, met eigen toegangsdeur, een twee appartement op de begane grond voorzien van een kleine woonkamer met inbouwkeuken, slaapruimte en badkamer. Dit appartement is verhuurd.

Havenstraat 16 A Een maisonnette woning met woonkamer, gesloten keuken, twee badkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de 2de verdieping met een ruime bergzolder. De zolderverdieping is voorzien van een dakvenster.Indeling

Entree, meterkast en trapopgang.

1e verdieping

Via de centrale hal naar de woonkamer/studio met uitzicht op de Havenstraat. In deze ruimte is ook de eerste badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Terug naar de hal, waar tegenover de woonkamer/studio de gesloten "eenvoudige" inbouwkeuken is gesitueerd. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon en er is een deur naar de cv ruimte en direct naast de cv ruimte, de tweede "eenvoudige" badkamer. Ook deze badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e verdieping

Overloop met dakvenster, wastafel en houten trap naar de bergzolder. Aan de achterzijde is er een slaapkamer met uitzicht naar de Petrus kerk en er is een tweed slaapkamer aan de voorzijde met uitzicht op de Havenstraat .

Overige verdiepingen

Met een kleine vaste trap is de toegang naar de bergzolder. De sta hoogte van deze bergzolder in de nok is ca 1.75 mtr. Deze ruimte is voorzien van een dakvenster.

Balkons

Het balkon is gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op een grote binnentuin en de Petrus kerk.

Bijzonderheden

Havenstraat 16 is voorzien van: - woonkamer / keuken, slaapkamer en badkamer en van een eigen centrale verwarmingsketel. Dit appartement is verhuurd.

- De gehele woning Havenstraat 16 en 16 a zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
- cv ketel is van 2016.

WOERDEN: (650 stadsrechten)
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.
Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten naar de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid. Er is een station en het centrum met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Postcode
3441 BJ
Bouwjaar
1930
Gebruiks opp. wonen
117 m²
Inhoud
300 m³
Perceel oppervlakte
54 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
5 m²
Overige inpandige ruimten
4 m²
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht