Gebr. Grimmkade 57, Woerden

Gebr. Grimmkade 57, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 675.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Een moderne en goed onderhouden grachtenwoning met werk-/praktijkruimte op de begane grond in een rustige autoluwe straat met uitzicht op de levende stedelijke gracht in de wijk SNEL EN POLANEN. De grachtenwoning is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum en in de directe omgeving van het NS station, Rijksweg A12, medisch centrum, scholen en sportvelden. De grachtenwoning heeft een werkruimte van ca 75 m² op de begane grond. Op de eerste verdieping is de doorzon woonkamer met aansluitend een werkkamer/slaapkamer met het ruime dakterras van ca 50m² . Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers en nette badkamer.

Indeling

U komt binnen in een ruime hal (14m²) met de meterkast, cv ruimte met wasmachine en droger aansluiting en de toiletruimte. Vanuit de hal toegang door een dubbele deur naar de hoge (3.6 mrt.) werk- praktijkruimte van ruim 72 m² Deze ruimte is voorzien van een grote, luxe, inbouwkeuken, welke voorzien is van moderne inbouwapparatuur. achterin deze ruimte zijn nog twee bergingen. Eén van deze bergingen heeft een toegangsdeur naar de openbare weg. Terug naar de hal met de open, lichte houten bordestrap. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping

Op de eerste verdieping een ruime hal met een dubbele deur naar het woongedeelte (32m²) met parket laminaatvloer en mooi uitzicht over de gracht. Aan de achterzijde is de toegangsdeur naar het ruime dakterras, met veel privacy. Aansluitend aan de woonkamer de half open L-vormige hoekkeuken met inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is een slaap- werkkamer van 12m².

2e verdieping

Op deze verdieping de overloop met drie slaapkamers (12 m², 20 m² en 12m²) en de nette lichte badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafelmeubel, toilet en designradiator. Deze verdieping is, behoudens de badkamer, voorzien van een laminaatvloer.

Balkons

Groot dakterras op de eerste verdieping, direct bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden

- Lichte open bordestrap naar alle verdiepingen
- Dubbele toegangsdeuren naar de woonkamer en de werk- praktijkruimte
- Vanuit de woonkamer zicht op de gracht
- Laminaatvloer op de begane grond en de 2e verdieping.
- Parket laminaatvloer op de 1e verdieping.
- Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Luxe inbouwkeuken met veel inbouwapparatuur op de begane grond.
- Centrale verwarmingsketel bouwjaar 2016
- Zonnepanelen 14 stuks bouwjaar 2017
- WTW "decentrale" afzuiginstallatie.
- Schilderwerk buitenzijde is verricht in 2019
- Ruim dakterras van ca 50 m²
- Bestemming: werken en wonen

HOE WERKT HET?
Wanneer u een woning van ons op Funda ziet, belt u ons voor een bezichtiging.

Bij traditionele bezichtigingen zijn de volgende regels van toepassing
A. we geven elkaar geen hand;
B. houd minimaal 1,5 meter afstand.
C. het dragen van een mondkapje bij een bezichtiging wordt nog op prijs gesteld.

Uiteraard mag u ook voor een online bezichtiging kiezen.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).

Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3446 BZ
Bouwjaar
2002
Gebruiks opp. wonen
217 m²
Inhoud
980 m³
Perceel oppervlakte
132 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
56 m²
Overige inpandige ruimten
8 m²
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Ja
Terug naar overzicht