Defensie-eiland 44, Woerden

Defensie-eiland 44, Woerden

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 645.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Waar op het defensie eiland de huizen aan de station zijde stoer en industrieel aandoen, heeft dit Herenhuis een wat meer parkachtige uitstraling. Hier geniet u van de avondzon, terwijl u uitkijkt op het kasteel, het openvaarwater en de Oostdam. Er is gekozen voor een romantische en traditionele stijl. De neoklassieke bouwstijl van de Oostdam zien we terug in deze woning en creëert zo een rustig, romantisch beeld, waar zelfs de kleuren van het metselwerk aansluiting vinden bij de omgeving. Een herenhuis waar u zich snel thuis zal voelen met een werk-studeerkamer op de begane grond, ruime woonkamer met halfopen keuken op de eerste verdieping en diepe achtertuin, telt drie slaapkamers maar is eenvoudige uit te breiden naar vier slaapkamers en heeft een luxe badkamer.

Indeling

Entree, meterkast, grote werk-/studeerkamer van ca 19m² met toiletruimte, direct aansluitend de berging. Aan de achterzijde van de berging de parkeergarage met twee parkeerplaatsen. Terug naar de werk-/studeerkamer met trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping

Doorzon woonkamer met aan de voorzijde twee "Fransen" balkons en schitterend uitzicht over de singel (openvaarwater) en het Kasteel. Aan de achterzijde is de openkeuken met inbouwkeuken en spoeleiland. Via de schuifdeur is er direct toegang tot de diepe achtertuin van ca 15 mtr. De witte inbouwkeuken is voorzien van een grote koelkast, vaatwasser, zes-pits gasfornuis met oven en afzuigkap,

2e verdieping

Overloop, met slaapkamer aan de achterzijde (oostzijde) en een slaapkamer aan de voorzijde (westzijde) deze slaapkamer is eenvoudig aan te passen naar twee slaapkamers afm. 2,1 x 3,78 en 2,35 x 3,78. Verder op deze verdieping de moderne licht betegelde badkamer met twee wastafels, inloop douche en ligbad. Naast de badkamer is separaat de toiletruimte.

Overige verdiepingen

Overloop Studio /atelier ruimte aan de achterzijde een kleine werkruimte. Tussen deze ruimten in is de technische ruimte met wasmachine en droger opstelling, centrale verwarmingsketel en de zonneboiler.

Tuinen

Diepe achtertuin op het zuidoosten.

Balkons

Frans balkon aan de voorzijde

Bijzonderheden

Een fantastisch huis…! - gelegen in het centrum met uniek uitzicht en met veel ruimte en mogelijkheden.
Bouwjaar 2015
Inhoud woning 552 m³
Woonoppervlakte 156 m²

- Vier woonlagen
- Kunststof kozijnen met HR++ glas
- Schuifpui aan de achterzijde naar de diepe achtertuin
- Twee toiletruimten beide voorzien van wandcloset en fontein.
- Ruime berging op de begane grond
- Twee parkeerplaatsen in de afgesloten garage
- De woning is vanuit de garage te bereiken.
- Zonneboiler
- Alle verdiepingen, behoudens de badkamer en toiletruimten, zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Mogelijkheid voor een dakterras op de vierde verdieping.

ONLINE BEZICHTIGING (ALTERNATIEF)
In dit kader, bieden wij u een innovatie waar u wat aan heeft. U kunt samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij digitaal door een object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u een woning van ons op Funda ziet, belt u ons voor een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.

In overleg met de makelaar, bezichtigt u de woning op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U loopt geen risico op verspreiding van het corona virus.
U krijgt een beter beeld van de woning dan met foto’s en plattegronden alleen.
U kunt de woning eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

Bij traditionele bezichtigingen zijn de volgende regels van toepassing
a. groepen niet groter dan 3 personen.
b. schud geen handen;
c. houd minimaal 1,5 meter afstand.
d. het dragen van een mondkapje bij een bezichtiging wordt zéér op prijs gesteld.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 12 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).

Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Fotografie:
TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3441 VD
Bouwjaar
2015
Gebruiks opp. wonen
156 m²
Inhoud
552 m³
Perceel oppervlakte
53 m²
Externe bergruimten
14 m²
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht