Bekenlaan 38, Woerden

Bekenlaan 38, Woerden

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Op een rustige locatie in de woonwijk “Molenvliet” een ruime drive-in-woning met een royale inpandige garage en voor- en achtertuin met parkeergelegenheid op eigen terrein. Op korte afstand bevinden zich enkele basisscholen, het wijkpark, sportvelden en het wijkwinkelcentrum "Molenvlietbrink". De drive-in-woning is voorzien van een royale woonkamer met half open inbouwkeuken, telt drie slaapkamers en ruime badkamer op de tweede woonverdieping. De derde woonverdieping heeft twee slaapkamers en een dakterras. Het energielabel va deze woning is A:Indeling

Entree is gelegen boven het straatniveau. Ruime hal met meterkast en toiletruimte. Een tuingerichte woonkamer met laminaatvloer en open trap naar de verdiepingen en het souterrain. De open, lichte inbouwkeuken, welke aan de voorzijde is gesitueerd is voorzien van inbouwapparatuur (gaskookplaat met oven, afzuigkap koelkast en vaatwasser). Vanuit de woonkamer is er een toegangsdeur naar de diepe achtertuin met terrassen. Deze verdieping is, behoudens de hal en de keuken, voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping

Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, alle slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. Royale badkamer voorzien van inloopdouche met douchewand, wandcloset, whirlpool en wastafelmeubel. Behoudens de badkamer, is deze verdieping voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping

Overloop met bergingsruimte voor de cv ketel Nefit HR combiketel bouwjaar 2014 en aansluitpunten voor de wasmachine/droger. Via een loopdeur toegang naar het dakterras aan de voorzijde. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuinen

Aan de achterzijde is de diepe achtertuin met een toegangsdeur naar de steeg. Het terrasgedeelte is aansluitend aan het woongedeelte.

Balkons

Een dakterras aan de voorzijde op de derde woonverdieping. Het terras is gelegen op het zuidoosten.
Aan de voorzijde van de de keuken is nog een klein dakterras.

Bijzonderheden

Souterrain: ruime inpandige garage met elektrische garagedeur, De garage is zowel binnendoor als van buitenaf te bereiken en is voorzien van uitstortgootsteen en trapkast.
In 2003 zijn de buitenmuren voorzien van muurisolatie.
In 2017 zijn op de eerste en de tweede verdieping alle kozijnen vernieuwd naar kunststof, draai- kiep ramen met ventilatie roosters en voorzien van HR++ glas.
In 2015 is er een nieuwe geïsoleerde garagedeur geïnstalleerd.

- Eigen oprit voor de auto op eigen terrein
- Ruime woonkamer
- Drie slaapkamers op de twee woonverdieping
- Twee slaapkamers op de derde woonverdieping
- De gehele woning is voorzien van dubbelglas en HR++ glas
- Diepe, ruime garage met kunststof elektrische garagedeur.
- Centrale verwarmingsketel Nefit bouwjaar 2014
- Zonwering
- Energielabel A:

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten naar de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid. Er is een station en het centrum met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slager, viswinkel en bruine cafés.
Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Postcode
3448 XD
Bouwjaar
1978
Gebruiks opp. wonen
155 m²
Inhoud
650 m³
Perceel oppervlakte
171 m²
Gebouwgebonden buitenruimten
14 m²
Overige inpandige ruimten
50 m²
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Balkon
Ja
Garage
Ja
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht