Beddewijkstraat 6, Middelburg

Beddewijkstraat 6, Middelburg

Categorie:
Woningen & appartementen
Vraagprijs:
€ 269.000,- k.k.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Fijn wonen in een monumentale appartement, in het centrum van de stad met uitzicht op de Langeviele. Een net onderhouden appartement (maisonnette) met ruime, hoge woonkamer, eetkeuken, serre, twee slaapkamers en twee dakterrassen.
Dit appartement is toegankelijk via de eigen entree aan de Beddewijkstraat, heeft bergingsruimte op de begane grond en via de lichte trap naar de eerste verdieping.
Begane grond: entree lange gang met aan het eind een vierkante ruimte met dakvenster en meterkast. Via een ruime hal met een lichte trap, naar de eerste verdieping, lichte serre met in het verlengde de ruime eetkeuken. De inbouwkeuken is voorzien van een kooptoestel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi oven / magnetron. Gezellige, hoge en ruime woonkamer met een openhaard en hoge ramen. Via de serre toegang naar het ruime dakterras en de toiletruimte.
In de woonkamer is de wenteltrap naar de tweede verdieping; overloop, kleine badkamer met douche, toilet en wastafel en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een toegangsdeur naar het tweede dakterras.

Samengevat, wonen is de binnenstad, lichte woonkamer, veel bergruimte op de begane grond, twee dakterrassen. De vloeren in het appartement, behoudens de badkamer en toiletruimte, zijn voorzien van laminaat.

BELEGGERS OPGELET:

Op de begane grond van het appartement is een winkel gelegen, deze winkel is verhuurd en te koop.
Winkel en appartement zijn één kadastrale nummer en is gesplitst in twee appartementsrechten.

De vraagprijs van de winkel op de begane grond en het appartement op de eerste en tweede verdieping bedraagt € 538.000,00. k.k.

Indeling

Begane grond: entree lange gang met aan het eind een vierkante ruimte met grote lichtkoepel en meterkast. Via een ruime hal met een lichte trap, naar de eerste verdieping, Alle vloeren zijn voorzien van laminaat.

1e verdieping

Lichte serre met in het verlengde de ruime eetkeuken. De inbouwkeuken (2016) is voorzien van een kooptoestel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi oven / magnetron. Gezellige, hoge en ruime woonkamer met een openhaard en hoge ramen. Via de serre toegang naar het ruime dakterras en de toiletruimte.
Alle vloeren zijn voorzien van laminaat.

2e verdieping

overloop met dakvenster, kleine badkamer met douche, toilet en wastafel en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een toegangdeur naar het tweede dakterras en een dakvenster.
Alle vloeren zijn voorzien van laminaat.

Balkons

Twee (zonneterrassen) dakterrassen

Bijzonderheden

BELEGGERS OPGELET:
De winkel op de begane grond is in combinatie met het appartement ook te koop. De winkel is in verhuurde staat
De vraagprijs van de winkel bedraagt € 269.000,00

Samengevat, wonen is de binnenstad, lichte woonkamer, veel bergruimte op de begane grond, twee dakterrassen.
De vloeren in het appartement, behoudens de badkamer en toiletruimte, zijn voorzien van laminaat.

2016 schilderwerk buitenzijde verricht
2016 inbouwkeuken geïnstalleerd

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en is gebouwd in 1725.
Het appartement is gelegen in de buurt Middelburg-Centrum. Verder is het een betrekkelijk levendige buurt.
Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Middelburg, loopafstand van winkels en scholen en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Kenmerken

Postcode
4331 LP
Bouwjaar
1725
Gebruiks opp. wonen
120 m²
Inhoud
450 m³
Gebouwgebonden buitenruimten
41 m²
Overige inpandige ruimten
3 m²
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Ja
Terug naar overzicht