Hoofdweg 80-B, Zegveld

Hoofdweg 80-B, Zegveld

Categorie:
Overige
Vaste prijs:
€ 385.000,- k.k.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Op de locatie van een voormalig boerderij "De Lindehoeve" aan de Hoofdweg 80 in Zegveld ontstaat de mogelijkheid om vier prachtige woonkavels op een unieke plek in de randstad te creëren. Dit biedt u de kans om hier uw droomhuis te bouwen!
Wij bieden u aan: een bouwkavel aan het water met plan voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning, berging, parkeerplaatsen op eigen terrein ondergrond en tuin.
Midden in het dorp Zegveld, in de bebouwde kom, liggen de vier royale kavels bestaan uit:
De boerderijwoning (kavel 1) € 499.000,- k.k.  
Het zomerhuis (kavel 2)  verkocht 
De Hooibergwoning (kavel 3) € 385.000,- k.k.  
- Op deze bouwkavel is een vrijstaande woning te bouwen van 822 m³.
- Bebouwd oppervlakte begane grond is 140 m².

Het water rond om deze kavels maakt het bijzonder. De (diepe) tuinen geven veel mogelijkheden. Als u in de tuin zit waant u zich ver van alle drukte die de randstad met zich meebrengt. Maar als u de auto neemt bent u rond de 40 minuten in het centrum van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Het gezellige en charmante centrum van Woerden is op korte fietsafstand gelegen. De getoonde foto's zijn inspiratievoorbeelden voor de mogelijkheden op deze fraaie en levendige locatie.
Zegveld (Gemeente Woerden), hoofdstad van het groene hart

Woerden is de hoofdstad van het groene hart van Holland. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoet.De historische binnenstad heeft naast de bekende landelijke formules vele boetiekjes, speciaalzaken en horecagelegenheden. Jaarlijks worden er tientallen evenementen georganiseerd, voor elk wat wils. Woerden is dus met recht een bruisende stad! De gemeente Woerden telt ruim 52.000 inwoners. Er zijn diverse basis- en voortgezet onderwijs instellingen op fietsafstand beschikbaar. Diverse sportverenigingen, winkelcentra en horeca gelegenheden ook per fiets bereikbaar.

Zegveld is een voormalige gemeente en dorp in de gemeente Woerden in de provincie Utrecht. Het dorp is gelegen op de grens van de polders Zegveld en Zegvelderbroek en heeft 2.300 inwoners (4 oktober 2019).Bijzonderheden

Een droomlocatie!
- Bouwkavels mogelijk van 847m² tot 1412 m²
- Op deze bouwkavel is een vrijstaande woning te bouwen van 822 m³.
- Bebouwd oppervlakte begane grond is 140 m².
- Unieke locatie in de randstad
- Ruime tuin
- Op fietsafstand van Woerden centrum
- Winkelcentrum op loopafstand
- Diverse sport- en recreatievoorzieningen in de buurt
- Basisscholen en voortgezet onderwijs in directe omgeving
- Amsterdam, Utrecht en Rotterdam binnen 40 minuten bereikbaar
- Prima ontsluiting naar snelwegen
- De mandelige weg wordt van beton vervaardigd.
Dit beeldkwaliteitsplan omschrijft de visie voor de herontwikkeling van het perceel aan de Hoofdweg 80 te Zegveld.
Zegveld bestaat uit een kern met drie agrarische linten, (Hoofdweg, Milandweg en Molenweg). Het plan is gelegen aan één van de agrarische linten van Zegveld, de Hoofdweg. Deze agrarische linten geven het traditionele, dorpse karakter van Zegveld weer.
De bebouwing langs deze linten bestaan o.a. uit statige boerderijen georiënteerd op het oude lint en karakteristiek voor het veenweide landschap.
Langs de Hoofdweg is de bebouwingsdichtheid hoog, maar de grote voortuinen of historische boomgaardjes en poldersloten geven het toch een groen en landelijk aanzien.
De oude boerderijen langs de Hoofdweg zijn karakteristiek. De boerenerven rondom deze boerderijen kenmerken zich een kaprichting haaks op de weg. De erven worden vaak gemarkeerd door heldere entrees, een recht grindpad met aan beide zijde een geleiding van hagen of bomen. Veelal wordt de hoofdmassa omzoomt door een diepe voortuin of kleine fruitboomgaard en een enkele grote, karakteristieke boom (beuk of eik). De bebouwing is links en rechts van de oprit geplaatst waardoor er een doorzicht ontstaat naar het groene achterland.

Kenmerken

Postcode
3474 JH
Perceel oppervlakte
847 m²
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Ja
Terug naar overzicht