Leidsestraatweg 71, Woerden

Leidsestraatweg 71, Woerden

Categorie:
Nieuwbouw
Vraagprijs:
€ 810.000,- v.o.n.
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Beleef vestingstad Woerden:

Unieke nieuwbouw, direct aan de "Oude Rijn", op loopafstand van het centrum van monumentenstad Woerden.
Dat is RIJNZICHT. Een kleinschalig en luxueus appartementen complex. Met RIJNZICHT ligt er een buitengewone kans om te wonen in een eigentijds en duurzame appartement aan de "Oude Rijn" in een inspirerende stad, die altijd in beweging is en nooit verveelt.

RIJNZICHT wordt gebouwd aan de Leidsestraatweg en bestaat uit 1 appartement en 4 maisonnettes. Stijlvol en idyllisch in een rustige en groene woonomgeving. Een mooie locatie waar u volop geniet van de energie van de stand en de rustige woonomgeving thuis.

De energiezuinige appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken en zit vol technische snufjes voor optimaal woongenot. En heeft alle voorzieningen op loopafstand. Daarbij parkeert u uw auto('s) heel eenvoudig in de parkeergarage op de begane grond.
RIJNZICHT A JOY FOR LIFE.

LUXE APPARTEMENTEN HIER IS ALLES WAT U NODIG HEEFT

RIJNZICHT is een unieke kans voor iedereen die aan het water wil wonen én wil genieten van het hedendaags wooncomfort. Waar binnen en buiten – door optimale lichtinval – met elkaar verbonden zijn. RIJNZICHT telt 5 luxe appartementen die qua uitstraling aansluiten op de bestaande bebouwing. Een aanwinst voor de gehele Leidsestraatweg.

Comfortabele appartementen
RIJNZICHT bevat 5 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. In grootte variërend van 126 m² tot 174 m2 en alle met een eigen terras of balkon, 2 parkeerplaatsen met elektrische deur en berging op de begane grond. De appartementen zijn met een lift bereikbaar.

De 5 appartementen hebben minimaal twee tot vier slaapkamers, een ruime living en een heerlijk terras of balkon. Alle appartementen zijn vrij in
te delen, mits technisch mogelijk. Geschikt voor huishoudens in elke levensfase.

RIJNZICHT betekent niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard.

Alles voor gemak
De ruim opgezette en lichte appartementen en hebben de mogelijkheid tot eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het appartementengebouw. Ook heeft u de beschikking over een praktische privé bergruimte en een heerlijke buitenruimte.

Energiezuinig wonen
In het stijlvolle ontwerp is veel aandacht besteed aan het energieverbruik van het totale gebouw en de appartementen. Door een zeer goede isolatie woont u hier met lage energielasten. Verwarmen, koken en koelen gaat via alternatieve energiebronnen zoals zonnen-energie, lucht/water warmtepomp en middels een wtw installatie. Uw nieuwe appartement is dus all-electric wat grote voordelen biedt: meer comfort tegen een lager tarief.

1e verdieping

Vijfkamerappartement 174 m²

Een zee aan ruimte
Dit appartement biedt plaats aan maar liefst vijf kamers. Ruimte genoeg om uw loges te ontvangen. Een heerlijk balkon aan uw living op het zuiden en met uitzicht over de Oude Rijn. Dat is puur genieten!

Woonkamer met keuken 57 m² Slaapkamer I 13m² Slaapkamer II 8m² Slaapkamer III 14m² Slaapkamer IVI 15m² Badkamer I 6 m² Badkamer II 4m² Toiletruimte Balkon 9 m²

Garage:
2 parkeerplaatsen
inpandige berging van 6 m²
Inpandige berging, vloerverwarming, rookmelders, ruime stel( verreken) posten, houten stompe deuren en bel, spreek & video installatie

KEUKEN:
De keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat, het meest persoonlijke deel in uw appartement.
Met oog voor detail zorgen wij dat uw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij uw wensen.
Indien u als koper van een appartement de keuken wilt aanpassen aan uw wensen, dan is er een verrekenpost van € 12.500,00 opgenomen, wanneer dit
gebeurt bij de keukenleverancier verbonden aan dit project.
Indien u er de voorkeur aan geeft om ná oplevering van uw appartement zelf een keuken te laten plaatsen, dan vindt er een restitutie plaats van € 7.500,00.

SANITAIR EN TEGELSWERK
Het standaard sanitair en tegelwerk voor het toilet en de badkamer kunt u in de showroom van Bad & Kamers komen bekijken.
Uiteraard kunt u ook samen met onze adviseur kijken naar de beste indeling voor uw badkamer en kunt u het sanitair en tegelwerk nog helemaal naar eigen smaak
uitzoeken. Er is een verrekenpost opgenomen van € 8.000,00*, wanneer u slaagt bij de leverancier verbonden aan dit project. *Bedrag is exclusief tegelwerk.
Indien u er de voorkeur aan geeft om ná oplevering van uw appartement zelf een badkamer te laten plaatsen, dan vindt er een restitutie plaats van
€ 4.800,00.

Balkons

Balkon aan de achterzijde met uitzicht over de Oude Rijn.

Bijzonderheden

VOLOP WOONPLEZIER IN DE BRUISENDE STAD WOERDEN AAN DE OUDE RIJN
In RIJNZICHT woont u op loopafstand van het historische centrum van de eeuwenoude vestingstad Woerden.

Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een inspirerende woonomgeving midden in het Groene Hart. De gunstige ligging van de stad ten opzichte van het
wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden.

Overal in het centrum van Woerden zijn de sporen van het rijke verleden terug te vinden. Woerden heeft een authentieke sfeer en charme. En tal van monumentale
panden, een stadsplein met veel winkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers, bruine cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Kortom; volop genieten dus!!

LUXE APPARTEMENTEN AAN DE OUDE RIJN

In Woerden heette de Leidsestraatweg tot 1932 Pannenbakkerijen – sinds vroege tijden vanaf de 17e eeuw werd het de locatie voor nijverheid en arbeiderswoningen: baksteen en pannenfabrieken, graan en veevoer, handel en bewerking.

RIJNZICHT is straks een plek die de compactheid, kleinschaligheid en het waterrijke karakter van Woerden omvat.

Kenmerken

Postcode
3443 BR
Bouwjaar
2021
Gebruiks opp. wonen
174.2 m²
Inhoud
671 m³
Gebouwgebonden buitenruimten
9 m²
Overige inpandige ruimten
39 m²
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Balkon
Ja
Garage
Ja
Berging
Ja
Tuin
Nee
Terug naar overzicht