Voorstraat 72, Woerden

Voorstraat 72, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 1.550,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Nette winkelruimte met een donkere tegelvloer en een front breedte van zes meter, gelegen op een goede winkel locatie in het centrum van Woerden.
De Voorstraat is het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
Deze winkelruimte heeft een totale oppervlakte van 73m² waarvan 10 m² ingericht is voor de magazijn, pantry en toiletruimte en is gelegen aan de oostelijke zijde van de winkelende gedeelte van de Voorstraat.

Woerden heeft een echte regiofunctie en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer en is op loopafstand van het NS-station en dicht bij vele parkeermogelijkheden rondom het Kasteel of in de twee parkeergarages. Deze winkelruimte is geschikt voor detailhandel of dienstverlening.

Huurperiode:
In overleg 5 jaar
Break optie in de huurperiode is bespreekbaar.

Indeling

Via een ruime glazen toegangsdeur naar de winkel met een diepte van 10 mtr. Verder is deze winkelruimte voorzien van een toiletruimte, pantry en verlaagd plafond met in- en opbouwverlichting. De hoogte van de winkel is ruim drie meter.
- brandslanghaspel
- meterkast
- systeemplafond v.v. inbouwverlichtingsarmaturen
- toiletruimte
- pantry met 10 liter boiler
- twee pashokjes
- alarm installatie
- verwarming en koeling.
- mechanische ventilatie
- elektrische zonneschermBij traditionele bezichtigingen zijn de volgende regels van toepassing:
a. groepen niet groter dan 3 personen inclusief de makelaar.
b. schud geen handen;
c. houd minimaal 1,5 meter afstand.
d. het dragen van een mondkapje wordt zéér op prijs gesteld.

ALTERNATIEVE BEZICHTINGEN:
In dit kader, bieden wij u een innovatie waar u wat aan heeft. Vanaf nu kunt u samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij B.V. digitaal door een object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u deze winkel van ons op Funda ziet, belt u ons en vraagt om een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.

In overleg met de makelaar, bezichtigt u de winkel op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U loopt geen risico op verspreiding van het corona virus.
U krijgt een beter beeld van de winkel dan met foto’s en plattegrond(en) alleen.
U kunt de winkel eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

Bijzonderheden

Bestemming
Het bestemmingsplan Binnenstad Woerden geeft deze locatie de bestemming Centrum met functieaanduiding “specifieke vorm van centrum - kernwinkelgebied”. Daarmee is het object geschikt voor detailhandel en consumentverzorgende dienstverlening.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.

De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum. De Rijn- en de Voorstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals C&A, Vero Moda, Etos, Arthur & Willemijn,Eye Wish en Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend en ligt op fietsafstand van uw woning.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeienmarkt tot vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Fotografie: TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Kenmerken

Postcode
3441 CN
Bouwjaar
2000
Perceel oppervlakte
132 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht