Voorstraat 71, Woerden

Voorstraat 71, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 1.350,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Winkelruimte op de begane grond en dat op een goede locatie in het centrum van Woerden.
De winkelruimte is ca 70 m² en met een frontbreedte van ca. 4.15 mtr en ligt aan de oostelijke zijde van de winkelende gedeelte van de Voorstraat. Woerden heeft een echte regiofunctie en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De winkel is op loopafstand van het NS-station en dicht bij vele parkeermogelijkheden. Deze ruimte is geschikt of geschikt te maken voor detailhandel.

Indeling

Twee openslaande deuren, meterkast, diepe winkelruimte De winkelruimte is 4.15 mtr breed en ca 23 mtr diep met daarachter een bergingsruimte.
afwerkingsnivo: casco.
Achterom / nooduitgang.
Bijzonderheden

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Kenmerken

Postcode
3441 CH
Bouwjaar
1979
Inhoud
260 m³
Perceel oppervlakte
130 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht