Rijnstraat 54, Woerden

Rijnstraat 54, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 3.500,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Winkelruimte op een goede locatie in het centrum van Woerden op de hoek van de Rijnstraat / Wagenstraat met een front breedte aan de Rijnstraat zijde van elf meter en aan de Wagenstraat een front breedte van twaalf meter. Aan de Wagenstraat is ook de supermarkt van A.H. gevestigd en aan de overzijde is een ruime parkeerplaats. Verder zijn er in de directe omgeving veel "vers" winkels gesitueerd.

De winkelruimte kan op diverse manieren in gebruik worden genomen, denk hierbij aan detailhandel, showroom of dienstverlening. Het winkelpand wordt aangeboden met, magazijn-, kantine/kantoor- en een toiletruimte.


Indeling

De winkelruimte is in een bijna vierkante ruimte. De toegangsdeuren zijn gesitueerd aan de Rijnstraat en de Wagenstraat. De vrije hoogte bedraagt ca. 2.50 meter tot onder het verlaagde plafond.
Door de vele raampartijen aan Rijn- en Wagenstraat beschikt deze winkelruimte over veel daglichttoetreding.

Voorzieningen
Uitgangspunt is een casco-oplevering, waarbij de met * aangegeven voorzieningen eenmalig ter beschikking worden gesteld:
* diverse wcd’s
* toiletruimte
* cv-installaties met Remeha combi ketel en luchtgordijn
* pantry
* brandslanghaspel in het magazijn.
* verlaagd plafond.

Bijzonderheden

Huurperiode:
vijf + vijf jaar.
Breakoptie is bespreekbaar.

Verhuurbare vloeroppervlakte zijn:
circa 195 m² winkelruimte
circa 20 m² magazijn
circa 12 m² kantoor/kantine

Parkeren
Betaald parkeren op het aangrenzende parkeerterrein, alsmede in parkeergarage Castellum.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Binnenstad Woerden” heeft de locatie de bestemming Centrum. Aangezien het is gelegen binnen het kernwinkelgebied is het geschikt voor detailhandel en consumenten verzorgende dienstverlening.
Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum. De Rijn- en de Voorstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals C&A, Vero Moda, Etos, Arthur & Willemijn,Eye Wish en Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.
Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.
Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeienmarkt tot de vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

ALTERNATIEVE BEZICHTIGINGEN:
Wij bieden u ook een alternatieve bezichtiging. U kunt samen met de makelaar van Groenendael Makelaardij B.V. digitaal door een object ‘lopen’. Net als bij een gewone bezichtiging.

HOE WERKT HET?
Wanneer u deze winkel van ons op Funda ziet, belt u ons en vraagt om een online bezichtiging. Of geeft u in het opmerkingsveld bij bezichtiging/contact aanvragen, aan dat u een online bezichtiging wenst.
In overleg met de makelaar, bezichtigt u de winkel op een afgesproken tijdstip. Het enige wat u nodig heeft is een pc / tablet en een internetverbinding. U hoeft niets te downloaden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Er is interactie met de makelaar, u kunt gericht vragen stellen.
U krijgt een beter beeld van de winkel dan met foto’s en plattegrond(en) alleen.
U kunt de winkel eenvoudig samen bekijken met bijvoorbeeld uw partner of iemand anders, die u anders ook graag had meegenomen naar de bezichtiging.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze winkel of wilt u de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.


Kenmerken

Postcode
3441 BV
Bouwjaar
1980
Perceel oppervlakte
284 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht