Rijnstraat 35, Woerden

Rijnstraat 35, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 2.000,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Te huur aangeboden een winkelruimte op een A2-locatie op de begane grond. De winkelruimte is nabij gelegen van één van de drukste winkelstraat de Voorstraat en het (winkel) Plein.

Het betreft hier een winkelpand op de begane grond van ca 114 m² met cv ketel, luchtverwarming en airconditioned roosters in het plafond. Er is een pantry en toiletruimte. De winkel heeft een frontbreedte van 9.0 mtr en een diepte van ca 9 mtr tot 13 mtr.
De winkel kan op diverse manieren in gebruik worden genomen, denk hierbij aan detailhandel of dienstverlening.
De ligging van de winkel is gelegen in het hartje van het oude centrum.
Er zijn parkeermogelijkheden in de parkeergarage en in de omliggende straten.

Bijzonderheden

Huurperiode: vijf + vijf jaar. Breakoptie is bespreekbaar.
- centrale verwarmingsketel,
- airconditioned aan het plafond
- Plafond verlichting
- pantry en toiletgroep
- Alarminstallatie
- Luchtgordijn

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Binnenstad Woerden” heeft de locatie de bestemming Centrum. Aangezien het is gelegen binnen het kernwinkelgebied is het geschikt voor detailhandel en consumenten verzorgende dienstverlening.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 (drie) maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.

De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.
De Rijn- en de Voorstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals C&A, Vero Modes, Etos, Arthur & Willemijn, Eye Wish, Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend en ligt op fietsafstand van uw woning.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeienmarkt tot de vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Postcode
3441 BP
Bouwjaar
1940
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht