Rijnstraat 33, Woerden

Rijnstraat 33, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 1.250,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Kleine hoek-winkelruimte op de begane grond op een goede locatie in het centrum van Woerden.
Deze winkelruime is ca 60 m² met een frontbreedte van ca. 5.50 mtr en ligt aan de westelijke zijde van de winkelkelende gedeelte van de Rijnstraat.

Woerden heeft een echte regiofunctie en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De winkel is op loopafstand van het NS-station en dicht bij vele parkeermogelijkheden zoals de parkeergarage. Deze winkelruimte is geschikt of geschikt te maken voor detailhandel.

Indeling

Twee openslaande deuren, meterkast, winkelruimte. De winkelruimte heeft een breedte van 5.50 mtr en een diepte van ca 8,50 mtr, met
achterin de winkelruimte een bergingsruimte met toilet en kleine pantry van 1,65 diep over de gehele breedte

afwerkingsnivo: casco.


Bijzonderheden

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Kenmerken

Postcode
3441 BP
Bouwjaar
1900
Inhoud
125 m³
Perceel oppervlakte
77 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht