Rijnstraat 101, Woerden

Rijnstraat 101, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 600,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

In het centrum van Woerden, in de vernieuwde Rijnstraat, een kleine, nette winkel- kantoorruimte met goede parkeermogelijkheden voor de deur.
De winkel- kantoor ruimte is circa 36m² en is voorzien van een kleine pantry en een toiletruimte. Entree, meterkast, winkelruimte, halverwege de winkelruimte een toiletruimte met fonteintje. Achter in de winkel een pantry. De vloer is voorzien van laminaat.

Indeling

Entree, winkelruimte met meterkast en halverwege de ruimte een aparte toiletruimte met fonteintje. Achter in de winkel een pantry wat ook goed te gebruiken is als kleine kantoorruimte of eventuele opslag.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Bijzonderheden


Woerden heeft een regiofunctie en is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.
De winkel ligt op loopafstand van het NS-station.

Kenmerken

Postcode
3441 BS
Bouwjaar
1900
Perceel oppervlakte
36 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht