Nieuwstraat 17-en 19, Woerden

Nieuwstraat 17-en 19, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 900.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Dit object bestaat uit een supermarkt / winkel op de begane grond Nieuwstraat 17 en 19 en twee maisonnette woningen op de eerste en tweede verdieping. De woningen hebben aparte opgang aan de Nieuwstraat 17 A en aan de Ravelijsingel 4. Alles in verhuurde staat. 

Inmiddels is de gehele portefeuille verkocht. 
Verder gaan wij ook aanbieden in verhuurde staat:

Al deze objecten zijn inmiddels verkocht.
- Kerkstraat 1, 1a en Rijnstraat 38 ( verkocht )
- Rijnstraat 59 en 59D ( verkocht )
- Rijnstraat 63, 63A, ( verkocht) 

- Rijnstraat 65 en 67 ( verkocht )

Indeling

Nieuwestraat 17 en 19 is de supermarkt op de begane grond.

Nieuwstraat 17 a
Hal en de meterkast. Via de trap toegang naar de eerste verdieping.

Via een toegangsdeur aan de Ravelijnsingel 4 kom ik in een openbare halfopen ruimte met een ijzeren trap naar de eerste verdieping. Over de ijzeren brug met stalen leuningen en het dakterras bereik ik de toegangsdeur welke gelijk toegang geeft naar de algemene keuken.
De keuken is voorzien van een nette L-vormige inbouwkeuken met apparatuur. Via de hal langs de toiletruimte is de eerste verhuurde kamer K22 met uitzicht over de Nieuwstraat deze kamer heeft 208 punten volgens het puntensysteem.

1e verdieping

Nieuwstraat 17 a
Op deze verdieping is kleine hal met de eenvoudige toiletruimte. Vanuit de hal naar de doorzon woonkamer met aan de achterzijde een kleine, L-vormige, inbouwkeuken. Via de woonkamer is er toegangsdeur naar het grote dakterras aan de achterzijde met fraai uitzicht over een park.

Ravelijnsingel 4
Via de ijzeren brug met stalen leuningen en het dakterras naar de toegangsdeur welke gelijk toegang geeft naar de algemene keuken.
De keuken is voorzien van een nette L-vormige inbouwkeuken met apparatuur. Via de hal langs de toiletruimte is de eerste verhuurde kamer K22 met uitzicht over de Nieuwstraat deze kamer heeft 208 punten volgens het puntensysteem.

2e verdieping

Nieuwstraat 17 a.
Overloop, gedateerde badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Verder zijn er twee slaapkamers beide slaapkamers hebben een dakkapel met kunststof kozijnen. Via de vlizotrap toegang naar een kleine, lage bergzolder.

Ravelijnsingel 4.
Kleine overloop met een toegangsdeur naar een kleine algemene en eenvoudige doucheruimte. Aan de Nieuwstraat zijde is de tweede verhuurde kamer K 23 gesitueerd met 197 punten en de derde verhuurde kamer K24 met 179 punten. Beide kamers zijn voorzien van een grote kunststof dakkapel.

Balkons

Beide woningen beschikken over een ruim dakterras.

Bijzonderheden

Nieuwstraat 17 is voorzien van:
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping.
- De gehele woning is voor 90% voorzien van isolerende beglazing.

WOERDEN: (650 stadsrechten)
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.
Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten naar de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid. Er is een station en het centrum met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Postcode
3441 EA
Bouwjaar
1880
Perceel oppervlakte
337 m²
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht