Lange Geere 6, Middelburg

Lange Geere 6, Middelburg

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 725,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Te huur!! Kleine winkel met een breed front en in de loop van de parkeergarage "Geere" en de drukke winkelstraat aan de Langeviele met tal van winkels café en restaurants.
De winkel is een jaar geleden verbouwd voor een dameskleding zaak.
Afmeting van de winkel is 6.50 x 4.20
Verder is er een kleine bergingsruimte met een keukenblok, cv ketel, gas en elektrameter en toiletruimte. afmeting: 2.75 x 2.30

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft een inwonertal van ruim 46.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. In de sfeervolle binnenstad zijn meer dan 1200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés en restaurants en culturele toeristische voorzieningen te vinden.

Bijzonderheden

Bestemming
Centrumdoeleinden, hieronder valt het gebruik als: detailhandel
Front breedte 6.50 mtr.
CV ketel
Toilet;
Pantry;

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Kenmerken

Postcode
4331 LX
Bouwjaar
1950
Inhoud
100 m³
Perceel oppervlakte
47 m²
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht