Laan Van Overvliet 9-a, Linschoten

Laan Van Overvliet 9-a, Linschoten

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 3.250,- per maand
Documenten:

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Linschoten is te huur een bedrijfshal van ruim 300 m² met grote elektrische overhead deur, lichtstraat 40m² kantoorruimte op de begane grond en 40 m² op de verdieping, 38 m² showroom en een appartement van 75 m² met dakterras op de 2e verdieping. Het bedrijventerrein heeft een gemengd karakter van bedrijven bestaande uit handel, transport en dienstverlening. Het terrein bevindt zich binnen 5 autominuten van de afrit A12 (Arnhem - Rotterdam - Den Haag) De locatie is op kleine afstand van het dorp.Indeling

Entree, hal, kantoorruimte, pantry, meterkast, Via de pantryruimte naar de bedrijfshal. Het eerste gedeelte van de hal zijn de toilet groepen aanwezig. De rechthoekige bedrijfshal is 10 x 26 met een vrije hoogte van 6.20. De hal is voorzien van een heater.

1e verdieping

trapopgang, ruime kantoor ruimte met een entresol. Verder toegangsdeur naar het appartement op deze verdieping is de badkamer.

2e verdieping

trapopgang, hal, slaapkamer van 13m² technische ruimte, keuken met keukenblok en ruime woonkamer met schuifpui naar het dakterras. Het appartement heeft een centrale verwarmingsketel.

Balkons

Dak terras op de tweede verdieping aansluitend aan de woonkamer van het appartement.

Bijzonderheden

Voorzieningen:
• systeemplafonds met inbouw TL-verlichtingsarmaturen
• huidige vloerbedekking
• cv-installatie v.v. radiatoren met thermostaatkranen
• heater in de bedrijfshal
• pantry
• toiletgroep op de begane grond
• elektrische overhead deur van 4,2 x 4,2 mtr
• 5 krachtgroepen

De bestemming is vastgesteld op 1 november 2011 en luidt Bedrijf met functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1" en bedrijfswoning.

Linschoten is onderdeel van de gemeente Montfoort en heeft circa 3.700 inwoners. Er zijn lokaal en regionaal werkende bedrijven zoals metaalwerk, Meubel en woonaccessoire groothandel Gert Snel BV, Arie Belo, Bomenwacht Nederland en een gezondheidscentrum.

Parkeren: 6 parkeerplaatsen op eigen terrein

Bestemming
De bestemming is vastgesteld op 1 november 2011 en luidt Bedrijf met functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1" en bedrijfswoning.

Voorwaarden en condities.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Minimale huurperiode van 5 jaar met aansluitende perioden.
Break optie is bespreekbaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Postcode
3461 HE
Bouwjaar
1985
Perceel oppervlakte
1925 m²
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Ja
Tuin
Nee
Terug naar overzicht