Kerkplein 9, Woerden

Kerkplein 9, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 1.650,- per maand

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Te huur aangeboden een winkelruimte op een A1-locatie op de begane grond. De winkelruimte is nabij gelegen van één van de drukste winkelstraat de Voorstraat en het (winkel) Plein.

Het betreft hier een winkelpand op de begane grond van ca 90m² met luchtverwarming roosters in het plafond. In het gehuurde is een pantry en toiletruimte aanwezig. De brede winkel heeft een frontbreedte van maar liefs 13 mtr en een diepte variërend van 5 mtr tot 7.5 mtr. De winkel kan op diverse manieren in gebruik worden genomen, denk hierbij aan detailhandel of dienstverlening. De ligging van de winkel is gelegen in het hartje van het oude gerenoveerde centrum. Parkeermogelijkheden in de parkeergarage en in de omliggende straten.

Bijzonderheden

Huurperiode: vijf + vijf jaar. Breakoptie is bespreekbaar.
- luxe plafond verlichting
- pantry en toiletgroep
- Alarminstallatie
- Luchtgordijn
- Hoogte 3.15 mtr

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Binnenstad Woerden” heeft de locatie de bestemming Centrum. Aangezien het is gelegen binnen het kernwinkelgebied is het geschikt voor detailhandel en consumenten verzorgende dienstverlening.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten, promotiekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 (drie) maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.

De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum.
De Rijn- de Voorstraat en het stadsplein vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals Vero Modes, Etos, Arthur & Willemijn, Eye Wish, Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de Rijksweg A12, in circa 15 minuten op de Rijksweg A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid in de parkeerkelders, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slager, viswinkel en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
Er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden, van Koeienmarkt tot de vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.


Kenmerken

Postcode
3441 BG
Bouwjaar
2006
Aantal woonlagen
1
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht